lauantai 25. elokuuta 2012

Takkapäivitystä ja pihan kaivuuta

Yleisön pyynnöstä kuva takasta. Nyt siinä on kertaalleen antiikkilaasti ja kipsilistat ja tuollainen kipsikoriste. Saneerauslaastilla kiinnitys. Tämän vielä maalaan ennen luukkujen kiinnitystä. Nyt odotan että hyllynkansi-kipsivalu kuivuu, että sitä pääsee hiomaan. Tuli nimittäin aikas möykkynen, kun en osannut tehdä sitä kipsilientä, vaan se paakkuuntu heti kun sen tuohon listan päälle kaatoi :(
Lattiaakin on naputeltu, senkin voisi kohtapuoliin maalata, kunhan muutamat oksanreiät täytetään. Ostettiin lattiaan 2-laatu mäntyponttia, ja aika oksastahan se oli, mutta tuskin haitannee, kun maalataan kuitenkin peittävällä.

Pihalla kävi tänä aamuna kaivinkone 'kukkapenkit' tekemässä. Tässä vähän sen jälkeä etupihalta.
 Ja sitten sivulta, mihin tulee lasikuisti, eli kaivoi anturakolot.
Tekemistä siis vielä riittää.

lauantai 11. elokuuta 2012

Vihdoinkin päivitystä

Täällä sitä on kyllä maailman huonoin bloginpitäjä. Tosin kun mikään nurkka ei ole valmis, niin eipä ole kauheasti ollut into laittaa mitään kuviakaan. Tässä kuitenkin pieni päivitys mitä on saatu aikaiseksi.
Viime viikolla kävi takkamuurari ja tästä se lähti. Aiemmin takkaseinä/WC-seinä oli puuseinä eli siihen tehtiin harkkoseinä. Tuo hiirenkolo menee hormiin.
Tässä takan sisustaa, edessä on penkki eli ei aivan noin matalalta lähde tulipesä :)
Tällaiselta takka näyttää tällähetkellä, jätetään yllätykseksi millainen siitä sitten tulee. Pieni tulikin siellä jo vähän takkaa lämmittää.

Tässä olohuoneen toinen seinä, johon tulee uusi ovi ja ikkuna, ulos sitten lasikuisti. Näihin saatiin juuri toimenpidelupa.


 Muualla on seiniä maalailtu, kattoja ja seiniä paneloitu. Tässä kuva eteisestä, miltäänhän tämä ei vielä näytä.
 Tässä alakerran WC, takka siis tämän seinän toisella puolella. Siinäkin hiirenkolo nokiluukulle. Tuohon seinään sitten joku tapetti, kunhan lattia on eristetty. Hormi otettiin näkyviin. Tällä reunalla kulkee ilmanvaihtohormit, joten uskalsi piikata laastit pinnasta pois.

Lisää sitten taas joskus.