perjantai 6. huhtikuuta 2012

Alkua ja harjoittelua

Tästä alkaa remontti ja tuunaus painotteinen blogi. Perheeseemme kuuluu minä, mieheni sekä alakouluikäiset lapset. Ostimme -59 rtm mallisen talon, jota aletaan remontoimaan mieleiseksi heti kun pääsemme sinne muuttamaan toukokuun lopussa. Luvassa vaaleita sävyjä, valkoista, puuta, vanhahkoja tuunattuja huonekaluja ja puutarhaa. Tervetuloa mukaan.

Alla tuunaus viime syksyltä. Ruokapöytä ja penkit (pyöreä selkänojalliset) kokivat muutoksen. Kuvat ovat rakkaasta nykyisestä kodista, josta joudumme muuttamaan kaupungin vaihdon vuoksi (työnperässä). Keittiösuunnitelmat tulevaan kotoon ovat juuri käynnissä. Uskoisin, että keittiöstä tulee melko samanmallinen/tyylinen kuin tämä vanhakin, mutta nyt vain vaalealla rungolla ja vaalealla lattialla. Hirsipaneelia ehdottomasti myös.



Itsetehty naulakko komistaa nykyistä eteistämme. Eiköhän tämä lähde uuteen asuntoonkin. 

Ja tietenkin tämä ihana roskiksesta löytynyt puusohva.









5 kommenttia:

  1. Tulin vastavierailulle, ja jään mielenkiinnolla seuraamaan blogiasi. Itsekin haaveilemme rintamamiestalosta, mutta sitä "oikeaa" ei vain ole vielä löytynyt... :)

    VastaaPoista
  2. Ihana blogi! Jään myös seuraamaan :)

    VastaaPoista
  3. Tervetuloa mukaan Minttu ja Fanni Pauliina. Toukokuun viimeisellä viikolla alkaa remppatouhut. Nyt vielä suunnittelua.

    VastaaPoista
  4. Minäkin tulen matkaan mukaan "perskiitiäiseksi" :)) bloggaillaan!!

    VastaaPoista