sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Tavarat alkavat löytää paikalleen ja uutta projektia

Laitan tässä vielä muutaman kuvan keittiö-oh-eteinen -rempasta. Muuttolaatikoita ollaan purettu urakalla ja iltaisin nautittu kynttilänvalosta.. oikein rentouttavaa pitkän urakan jälkeen. Pahoittelen jälleen kuvien heikkoa laatua, kuvaajan kykyjä minulla ei valitettavasti ole.
Liesituulettimen molemminpuolin on vielä toistaiseksi avokaapit. Niihin on ovet kyllä autotallissa, mutta tuunailen niitä vielä. Ovat siis entisen keittiön kaapit, muut onkin sitten uutta :)

 Viimeisenä kuva keittiöstä uuteen eteiseen ja vanhaan portaikkoon. Eteisen puoli oli ennen osa vanhaa keittiötä, nyt saimme siihen hyvin kaappitilaa ulkovaatteille. Kuten tarkkasilmäiset huomaa listat vielä uupuu aukosta, muuten on eteinenkin jo valmis, pahvit lattialla suojaa uutta maalia, joka kovettuu vasta parin viikon kuluttua ja sitten laitamme siihen jonkun maton.
Miehen kanssa jo tuumimme että nyt voisi vähän huilia, mutta lapset innostui repimään yläkerrasta nuorimman tulevasta huoneesta (väliaikaisesta olohuoneestamme) tapettia, joten eihän sitä itsekään voinut sitten levätä viikkoa pidempää ja eipä tuossa kauhean pitkään menekään kun irrottaa tapetit ja sitten tasoittaa ja maalaa ja tapetoi pari seinää, pari viikkoa, eikö? Nyt olen jo tasoitus vaiheessa, joten jospa ensi viikonloppuna saisi maalattua.
Palailen sitten kuvien kera. Terkkuja sinne 'pohjoiseen'!

8 kommenttia:

  1. Aivan mielettömän ihanalta näyttää! Sinä olet kyllä todellinen "magic finger". Tosi viihtyisää ja tunnelmallista! Hienoa työtä! Terveiset sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Piia, itselleenhän sitä tekee ja on tästä nyt nautittu :) Ollaan tulossa myyjäisiin, joten pitäkäähän paellat kuumana, onhan etanapaellaa luvassa tai jotain muuta herkkua?

      Poista
  2. Surukseni voin kertoa että Arja ja Sepe ei ole tulossa tänä vuonna ruokalan pitoon. Tällä hetkellä ei ole tietoa kenestäkään muonittajasta. Katsotaan saadaanko viritettyä edes makkaroita...

    VastaaPoista
  3. Hienolta kyllä näyttää, toivottavasti pääsen joskus livenäkin käymään ja ihastelemaan!!

    Sulle olis muuten tunnustus mun blogissa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. toivottavasti tosiaan matkasi osuu joskus näille nurkille. Kiitos!

      Poista
  4. Jonkun mutkan kautta tänne tupsahdin ja jäin lukemaan kuulumisiasi, ihana koti teillä, kodikasta ja tunnelmallista, piti oikein lukijaksikin kirjautua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anu, mukava kun löysit. Aika tuore olen täällä blogimaailmassa ja päivityksiä laitan harvakseltaan, mutta kiva jos blogini miellytti.

      Poista