keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Vähän päivitystä

Hei kaikille ja Hyvää uutta vuotta!
Pientä edistystä remonttirintamalla, kun tehtiin pintaremontti poikien huoneeseen. Entiset tapetit siis pois ja vähän uutta maalia ja tapettia. Tässä pari kuvaa, jotka ei kyllä taaskaan esittele huonetta mitenkään edukseen, mutta teidän pitää vain uskoa että parempi tää on kuin entinen (lamppu oli pakko olla päällä kun salama ei riittänyt ja kuvaanhan se jäi). Ja ennen kuin ehditte ihmetellä missä kaikki tavarat on, niin tässäkin huoneessa on kiva lisäsiipi tuolla vinollaullakolla eli siellä poitsut saa rakennella legojaan ihan rauhassa.  Matto on vanha ja tahrainen (tämä oli meillä edellisessä kodissa terassilla), mutta menee nyt tuolla uutta odotellessa. Painiskelen tässä miettien että ostaisko uuden vai pitäisikö tuo ikivanha matto pestä pesulassa, kun sillä rahalla oikeastaan melkein saisi ihan kivan uudenkin maton?


Remontti jatkuu seuraavaksi alakerran 'piano'-huoneessa, josta puretaan seinä ja komerot. Huoneen nimi tulee siitä että siellä makaa tällä hetkellä piano. Tämä pitäisikin kantaa toiseen paikkaan heti kun saadaan riskejä vieraita, että tervetuloa vaan! Tästä huoneesta tulee TV-peli-huone. Perheen miesväelle on luvattu että palkkioksi saavat ison telkkarin tähän huoneeseen, jos tekevät rempan. Lapsia jo eilen vähän huolestutti, että saako he vielä sen telkkarin kun äiti touhusi niin paljon purkuhommissa. :)
Alla kuvaa jo puretuista vanhoista komeroista, vielä lähtee tuo sähkökeskus seinä ja sen takaa mdf-komerot. Tuohon keskelle jää tuollainen pylväs, kun siinä on runkotolppa sekä yllätys-patteriputket yläkertaan. Seinän purkamisen ideana on siis se että yksinään tuo huone on aivan liian pieni mihinkään toimintaan ja vieressä on aika pieni ja pimeä käytävä eli tehdään näistä yhteensä sopivan kokoinen aula.
Vielä tässäkin tekemistä riittää... pikkuhiljaa, eikö vaan!

Joulupukki toi lapsille Dominion-pelin. Sitä onkin tässä viimepäivinä pelattu ja voin suositella. Aika aikaa vievä peli, mutta tosi kiva. Peli lupaa että 30min, mutta me emme ole tainneet alle 2h yhtäkään peliä pelata.

Hiihtokelejä toivotellen, -Eevuli


6 kommenttia:

  1. Tosi kivalta näyttää tuo uusi tapetti poikien huoneessa :)

    Teillähän remontti edistyy nopsaan tahtiin. Mäkin haaveilen omasta rintamiestalosta, ehkä sitten joskus. Täällähän mä voin käydä sitä ihailemassa ;)

    Mukavaa loppiaista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jansku viestistä. Enpä tiedä tuosta nopeudesta, mutta aina sitä välillä innostuu ja en oikein siedä keskeneräistä, joten sitten kun tehdään, niin tehdään.

      Poista
  2. Hyvin teillä kyllä edistyy remppa :) Hyvää tätä vuotta muuten!!

    Ja blogissani löytyisi sulle haaste ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Miima kun aina muistat minua, pitää vielä miettiä tuota haastetta, kysymykset ihan kivoja, mutta ei minulla taida olla 11 blogikaveria kenelle laittaa sitä eteenpäin :)

      Poista
  3. Kivan näköistä :) Minunkin blogissani löytyisi haaste sinulle!

    VastaaPoista