sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Melkein valmista TV-huoneessa

Pikkuhiljaa alkaa TV-huoneen remppa olla valmis. Muu perhe jo suunnittelee kovasti TV- kauppaan lähtöä ja itse olen pohtinut millaisen sohvan tuohon hommaisi, uskoisin että jotain IKEAA kumminkin. Ihan heti ei kuitenkaan kalusteta tätä huonetta, sillä suunnitelmissa on että laitetaan meidän sänky siihen vähäksi aikaa kun tehdään pintaremppa makkariin. Tässä pari kuvaa:
Yksi seinä tuli siis valkoiseksi maalatulla hirsipanelilla, tässä vielä vähän vanhempikuva kun ei ole lattiaa eikä kattoa. Tämän eteen olisi tulossa se telkkari ja tietokoneet yms.
Vastakkainen seinä sai maisematapetin, suuresta valikoimasta valikoitui järvimaisema kivineen seepia-värityksellä. Tapetti oli ennakko arveluista huolimatta tosi helppo laittaa. Tämän eteen tulee sohva, joka nyt vielä vähän arveluttaa että mitenkähän kuvalle käy. Voisihan siihen toki mallata TVtäkin, mutta nyt on vedetty antenni ja kaijutinjohdot silläajatuksella että TV olisi tätä vastapäätä.
 Huoneen keskelle jäi tuollainen pylväs, joka paneloitiin. Siihen jäi piiloon patterinousut ylös ja runkopylväs. Lattialistat ja peitelistat vielä uupuu, muuten huone on valmis, muutamia sähköjuttuja lukuunottamatta.
Mitähän seuraavaksi, ai niin se makkari ja sitten olisi pikkueteinen, tuon hirsipaneliseinän takana. Siitä pitäisi lattia-aukaista, kun sitten saadaan keskuspölynimuriputkisto kellariin, uudella puolella putket kulkee jo lattiassa, olisi kiva saada sekin käyttöön.

Kiva kun kävit meillä kylässä. -Eevuli

4 kommenttia:

  1. No teillähän on taas edistynyt siellä vaikka kuinka! Hienolta näyttää!! :) Kukahan mulle ostais talon, jota saisin laitella :D

    VastaaPoista
  2. kiitos miima, taitaa taas jäädä näihin kuviin vähänksi aikaa, kun nyt nostettiin meidän sänky tuohon tilaan, niin taidan kuvailla vasta sitten kun makkari on valmis ja saadaan siihen sohva.

    VastaaPoista
  3. Luulin jo jättäneeni kommentin... Komeaa on! Ootte te sisukkaita remontoijia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos eija kun jätit kommentin, kauheen laiskaksi olen tullut blogin suhteen, joten eipä mitään jos muutkaan ei muista/viitsi kommentoida :)

      Poista