sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Pohdintoja



Kaivinkonemies kävi (siis vain katsastamassa tontin) ja selkeytyi vähän omatkin ajatukset. Ensin pitää nyt kumminkin hakea kaupungilta toimenpidelupa, kun terassin taakse halutaan lasikuisti ja se kannattaa kaivaa nyt samassa kun terassin rakentamisen jälkeen kuistin pohjia ei enää ainakaan helposti kaiveta. Toimenpiden lupaan kun taas sitten halutaan kaikki mahdollinen yhteen maksuun, niin laitetaan siihen samalla autokatos ja niiden piirokset pitäisi nyt sitten saada tehtyä. Näitä tehdään sitten pikku hiljaa ehkäpä jo ensi kesänä :)
Keittiö-oh alkaa olla tarvittavat seinät purettu, tolpat enää pystyssä ja niihin pitäisi nyt hankkia niitä palkkea ja kiinnittää ne paikalleen, sittenpä sit voisikin jo rueta pintoja tekemään, katosta alkaen. Sieltä on purettu haltexit pois ja laitetaan joku rimoitus, niin saa lamppujen sähköt niitä kautta ja samalla oikastaan kattoa jos jostain heittää ja paneelia sitten pinnaksi.
Takka on pohdituttanut hieman. Nyt vähän mieli muuttui. Taidan sittenkin haluta manttelitakan, kun se ehkä kävisikin paremmin kun sille on juuri 160cm leveä aukko. Nyt jos siihen laittaa sellaisen pyöreän mitä aiemmin suunnittelin, niin jää vähän hassu kolo sivulle. Tällaisen googletin ja näyttää omaan silmään mukavalta. Nyt pitäisi vain saada miehenkin pää käännettyä, lupasin hänelle että saa pönttöuunin tulevaan takkahuoneeseen.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti