sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Remontti alkakoon

Noniin, nyt on saatu tavarat purettua ja purkuhommat käynnistettyä. Kivasti talo imaisi kaiken meidän taravan eikä oikeastaan missään näytä kovin ahtaalta vaikka eteinen, oh, ruokatila ja keittiö on tyhjänä remontin takia. Tässä kuvia rempattavasta tilasta:
olohuone ruokatilastapäin:
olohuoneesta eteiseenpäin, sieltä vähän pilkistää ulkoovi ja jo purettu tuulikaappi.
 Tässä vähän paremmin tuo tuulikaappi, joka vielä purkuvaiheessa. Tuo ikkuna oli peitetty eteisen kiinteällä kaapilla. Ymmärrettävästi kun ei tässä eteisessä muuten olisi voinut vaatteita säilyttää, mutta nyt onkin ajatus että tästä eteisestä tulee vain vieras eteinen ja iso kaikennielevä vaatehuone tulee takaovelle.

 Sitten kuva ruokatilasta, josta tuota seinää aukastaan keittiöön ja keittiö tulee myös tähän ruokatilan puolelle.
 Tässä vielä kuva edellisestä keittiöstä, joka nyt on jo autotallissa, odottelee uusiokäyttöä, pitää katsoa mitä siitä voi hyödyntää uuteen keittiöön.

Tässä vielä kuva meidän yläkerran 'mökkikeittiöstä'. Onneksi saimme jo uunin tänne alakerrasta, niin on vähän helpompaa ruuanlaitto.

Sitten hauska ylläri: vuoden -59 aamulehti ja ja melkein päivälleen löytöpäivän lehti 2.6.

Seuraavia kuvia sitten kun työt etenee. Näissä tiloissa on tarkoitus ottaa muovimatot pois ja laittaa puulattiat ja sitten tehdä takka ja sille perusta. Ja ruokatilan ja keittiön välistä seinää siirretään. Saa nähdä onnistuuko kaikki suunnitelmat.

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva nähdä, mitä vielä saattekaan aikaiseksi! Tsemppiä sinne remontin keskelle!

    Niin ja oli tosi ihanaa kun piipahditte vähän niin kuin sanomassa heipat! :)

    VastaaPoista
  2. kyllähän täällä aika remontinkeskellä ollaan vielä ja pitkään, onneksi tuon tämänhetkisen remonttiosan saa kivasti eristettyä, että ei haittaa arkea.
    Mukava oli nähdä!

    VastaaPoista